گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

سازمان ملل: بیش از ۲ میلیون کودک یمنی نمی‌توانند به مدرسه بروند

سخنگوی امور هماهنگی کمک‌های انسانی سازمان ملل گفت: بیش از ۲ میلیون کودک یمنی نمی‌توانند به مدرسه بروند و این یک فاجعه و مصیبت است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر «ینس لایرکی» سخنگوی امور هماهنگی کمک‌های انسانی سازمان ملل در گفت‌وگو با المیادین جنایت‌های متجاوزان علیه کودکان یمنی را غیرقابل قبول خواند.

ینس لایرکی گفت: آنچه علیه کودکان یمنی صورت گرفته و همچنین ناتوانی جهان در رسیدن به راه‌حل در این کشور به هیچ وجه قابل قبول نیست.

سخنگوی امور هماهنگی کمک‌های انسانی سازمان ملل افزود: عملیات گسترده‌ای را برای کمک به یمن و دور کردن شبح قحطی از آن آغاز کرده‌ایم.

وی ادامه داد: سازمان ملل با همه طرف‌های نزاع در یمن در تماس است تا یک راه‌حل سیاسی ایجاد شود. ۱۷۰ مأموریت برای ارائه کمک به حدود ۱۳ میلیون یمنی را در دست اجرا داریم که البته این مقدار کمک به هیچ وجه کافی نیست.

لایرکی گفت: طرف‌های درگیر، به سازمان ملل اجازه نمی‌دهند تا مأمورانش به همه نیازمندان دسترسی داشته باشند. بیش از ۲ میلیون کودک یمنی نمی‌توانند به مدرسه بروند و این یک فاجعه و مصیبت است.

سخنگوی سازمان ملل اضافه کرد: سازمان‌های انسانی که قصد کمک به سازمان ملل در یمن را دارند باید به اصل عدم جانبداری از یک طرف پایبند باشند.

وی ادامه داد: برخی از اتفاقاتی که در یمن روی داده در سطح جنایت بین المللی است و باید درمورد آن تحقیق شود.

عربستان سعودی از ۶ سال پیش تاکنون با راه‌اندازی جنگی ویرانگر علیه یمن، علاوه بر تخریب زیرساخت‌ها، منازل و مناطق مسکونی یمن، ده‌ها هزار انسان ازجمله هزاران کودک را به قتل رسانده یا مجروح کرده و یک فاجعه انسانی را در این کشور رقم زده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر